Zonguldak Halkına Hakaret Eden Namussuz ve Şerefsizdir

Zonguldak Halkına Hakaret Eden Namussuz ve Şerefsizdir

Zonguldak Halkına Hakaret Eden Namussuz ve Şerefsizdir
10 Ekim 2020 - 15:28
MHP Zonguldak eski il Başkanı Metin Soydaş, yaptığı yazılı açıklama ile MHP il Başkanı Varol Demirköse'yi adeta topa tuttu.

 

Demirsöse'nin yaptığı açıklama ile Zonguldak halkına hakaret ettiğini söyleyen Soydaş, "Kimse zonguldak halkına hakeret edemez ,hakeret edende namussuz ve şerefsizdir" dedi. Sayın Varol Demirköse bugun bazı basın yayın kuruluşlarında açıklamalarınızı gördüm, Unuttuğunuz bir şeyi hatırlatmak istiyorum; MHP İl başkanı MHP Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeliyi temsil eder, o yüzden her anlamda ağzından çıkan sözlere dikkat etmeli. Bir makam insana onur ,şeref kazandırmaz.

 

"Makamlar insanlara değil, insanlar makamlara şeref kazandırır." Beni, ailemi ve arkadaşlarımı değerli zonguldak halkıda bilir,sizide iyi bilirler. MHP kimsenin tekelinde değildir,ülkücülük, Milliyetçilik bir yaşam tarzıdır. Siz bugun basın açıklamanızda değerli zonguldak halkınada dolaylı yolla hakeret ettiniz,makam sahibi olmayan insanlar onursuz ,şerefsiz size göre bugün ki açıklamanızdan bu çıktı.

 

Benim il başkanlık dönemimde bana Mhp den istifa ediyorum diye mesaj atan sen değil miydin? Kimse zonguldak halkına hakeret edemez ,hakeret edende namussuz ve şerefsizdir."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum