Yeni Gençlik Kolları BaşkanıUğur Recepkethüda

Yeni Gençlik Kolları BaşkanıUğur Recepkethüda

Yeni Gençlik Kolları BaşkanıUğur Recepkethüda
10 Ekim 2020 - 13:36
AK Parti Kilimli Gençlik Kolları'nın  3.Olağan Genel Kurulu Paflagon'da 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun , Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Ereğli ilçe Başkanı Saffet Bozkurt, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Arman ile il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda Partili topluluğu katıldı.

 

 



BURHAN ONUK: BİZ EL KONGREMİZİ DÜĞÜN GÜNLERİ VE KAN DEĞİŞİMİ OLARAK GÖRÜRÜZ..

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk yaptığı açıklamada, "Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Daha önce görev yapan Anıl Odabaş kardeşimize teşekkür ediyoruz. O da yine teşkilat çalışmalarına devam ediyor. Biz de kırgınlık dargınlık hiçbir zaman olmaz. Özellikle Gençlik Kolları teşkilatlarımızı siyaseti öğrenme yeri olarak görüyoruz. Biz de Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de kongremizin ardından Uğur başkanımızla birlikte Kilimli Gençlik Kolları olarak daha güzel çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz.

 

Bizler kongreleri zaten düğün günleri ve yeniden bir kan değişimi ile birlikte yeni bir başlangıç olarak değerlendiriyoruz. Ç Anıl Odabaş Görevini  Uğur başkanımıza devredecek.Anıl başkanımıza yaptığı görev nedeniyle teşekkür ediyorum." Dedi

 

UĞUR RECEPKETHÜDA: İNANDIK BAŞARACAĞIZ..

AK Parti Kilimli İlçe Gençlik kollarının yeni başkanı Uğur Recepkethuda'da, "Bu yola Anıl Odabaş başkanımla beraber çıkmıştım. Rabbim bu yolu nasip etti bize. inşallah bu yolda Allah'ın izniyle alnımızın akıyla çıkmayı da nasip eder. Biz Bu Yola girdik inandık genç arkadaşlarımızın, genç başkanlarımızın destekleriyle büyüklerimizin, il başkanımızın destekleriyle bu görevi Allah'ın izniyle yapacağız.

 

Anıl başkanımı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum.Rabbim inşallah bu yolda yar ve yardımcımız olsun" ifadesini kullandı.

 

YENİ YÖNETİM KURULU:

Kongrede yeni ilçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Recepkethüda oldu. Kongre'de Yeni AK Parti Kilimli ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Uğur recepkethüda 

Mücahid Türkyılmaz 

İdris Ekşi 

Besire Demirci 

Hazek Yıldız

Melisa Sarıoğlu

Sercan ercan 

Halil birben 

Bahar karaaslan 

Buket Durdu 

Musa Öztürk 

Engincan Ekmekçi 

Uğur Gebedek 

Burak Kabasakal 

Ümit İnnesiloğlu

Ahmet Bekar Çelikol 

Yalçın Aygün 

Berat Gençtük

Anıl Akyüz 

Alican Çukdar

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum