Ülkücü Camianın Yok Sayılışı!

Ülkücü Camianın Yok Sayılışı!

Ülkücü Camianın Yok Sayılışı!
19 Ekim 2020 - 16:25
Kıransoy, yaptığı açıklamalarda, MHP"ye yakışmayan bir kongre yaşandığını belirterek, ülkücü camianın yok sayıldığını söyledi.

 

Kıransoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreye müdahil olmadığı, liderlerine bağlı olduklarını, ancak MHP'nin Zonguldak"ta sıkıntılı olduğunu belirterek, şunları söyledi :

Zonguldak Zonguldak'a bırakılmadı. Müdahaleler ile birşeyler yapıldı. Zonguldak MHP yakışmayan bir kongre oldu. MHP'de kardeşlik olur kongrelerde bunlar olur. İstersek itirazda edebiliriz. MHP kongrenin iptal olmamasının sebebi sağ duyulu olmamızdır.

İki yıldan beri biriken kongreler vardı kongrede çözmeye çalıştık ama buna izin verilmedi.

Mesele Niyazi Kıransoy sorunu değil. İl Başkanı olup olmamam değil Ülkücü camianın yok sayılışı, bu partiye hizmet eden insanların fikri önemsenmedi. Aday olmamam gerektiği söylendi. Tek liste halinde çıkmayı bende istedim ama ilk önce bu konuyu tartışalım istedik. Bölünmek bize göre değil.

Siyasi partiler iktidar olma yolundadır. Ne kadar çok insan biriktirirseniz o kadar çok güç sahibi olursunuz. Benim liderim Devlet Bahçeli ülküdaşları arasında ayrım yapmaz. Kendi ağzından duymadığım sürece bizim adayımız Varol Demirköse’dir Niyazi Kıransoy olamaz dediğini sanmıyorum. Genel Başkanımız fikri değildir, ısrarla sen aday olamazsın bu arkadaşımız aday olacaktır dendi. Neden bu arkadaşla bu ısrar bunu çözemedik. Dünkü kongre sonrasındaki aradaki çatlaklar daha çok büyüdü, buraya ayrılıkları birleştirmeye gelen insanlar doğru yapmamıştır. İstedikleri gibi herşeyi yaptılar.Mevcut yapı Zonguldak’ta ülkücü yapıyı kucaklayamadılar, birlik beraberlik olamadı. Biz söyledik olacaktır demeseydiler bu çatlaklar olmaz. Biz tek adaya karşı değiliz. Oturduğumuz yerden ahkam kesmiyoruz. Ülküdaşlık hukuku vardır bizde. Biz ülkücüyüz liderimize sonuna kadar bağlıyız. MHP için kaygılarımız olduğu için düşüncelerimizi içimizden değil dışa dönük söyledik.

Ereğli’den listemde kimse yoktu. Bizde çok zorlamadık.

Semih Yalçın ile görüştük,aday olmayın dendi.Aday olmayın demek doğru değil Zonguldak’ta MHP’si sıkıntıdadır. Sanki sıkıntıyı biz çıkartıyormuşuz gibi davranılıyor. Genel Merkez’den gelip istişare istiyoruz biz. Varol Demirköse ile bu iş yürümüyor partililer memnun değil. Bizim anlayamadığımız neden Varol Demirköse için bu kadar ısrar bunu anlayamıyoruz. Divan Başkanı seçilir ve tarafsız olur. 

MHP bu kongreden güçlenerek çıkarmamıştır. Sebebi Varol Demirköse değildir.Ama seçimi kaybedecek olsa bile bırakın yarışsın demedi.

Diğer şehirlerde iki kişi yarıştığını görüyoruz ama Zonguldak’ta bu olmadı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum