Noter Ne Zaman Açılıyor?

Noter Ne Zaman Açılıyor?

Noter Ne Zaman Açılıyor?
24 Ekim 2020 - 11:22
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kilimli-Uzunkum kısmında başlayan T-0 tünelleri, Kapuz-Uzunkum'da tünele girmeden önce viyadük çalışması, fıre kazık çalışması, İkinci makas kısmında viyadük çalışması ve Tünellerin içinde aydınlatma ve mekanik çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek;

"Ben gerçekten Cumhurbaşkanımıza bu konuda Zonguldak'a vermiş olduğu destek için çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yol bittiğinde gerçekten çok daha iyi bir Kilimli ile karşılaşacağız" dedi.

 

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ayrıca asfalt çalışması asbest boruları değiştirilmesi ve noter konularda önemli açıklamalarda bulundu.

 

KİLİMLİ'YE 3 AY İÇERİSİNDE NOTER KURULACAK BUNUN İÇİN İHALE YAPILACAK

 

Önümüzdeki günlerde ihale yapılacağını ve 3 ay içerisinde Kilimli noter geleceğim müjdesini veren Belediye Başkanı Kamil Altun;

"Şubat ayında Adalet bakanımız Sayın Abdülhamit gün ziyaret etmiştik heyet olarak. Orada Sayın bakanımız hem ilçemizi Ak partimizi kazanmış olduğumuzdan dolayı hem de ilçemizin yeni bir ilçe olmasından dolayı artık bir farklılığın olmasından bahsetmişti. Orada Kilimli noter kurulması için bir de söz vermişti ve talimatını vermişti. Ankara ziyaretimizde de bunu tek rahatlatmak amacıyla gitmiştik. Bize gereken Müjde verildiği ve yakın zamanda noter kurulması için bir ihale olacak. İhalenin sonucunda İnşallah 2-3 ay içerisinde de ilçemizde noter kurumuş olacak. Hedeflerimizden bir tanesini gerçekleştirmek gerçekten bizi çok mutlu etmektedir. Benim burada Kilimli vatandaşlarından istirhamım noterimize sahip çıkmamız. Toplamda 35-40 bin nüfusa sahip ilçe olarak ve burada noteri yaşatmamız için Kilimli'li vatandaşlarımızın ile gitmeyerek ilçemizde noter işlemlerini yaparak gerekli desteği sağlamalarını istiyorum."dedi.

 

Kilimli merkezden Çamlık Mahallesi ne kadar olan yolun 1 Kasım'da itibaren asfaltlanacak müjdesini veren Belediye Başkanı Kamil Altun;

"Asfaltımız Çamlık Mahallesi'nde Zonguldak Belediyesi sınırlarına kadar devam edecektir. Karayollarından gerekli desteği.haftaya kadına işlemleri başlayacak ve 1 Kasım'dan itibaren de asfalt serme işlemine başlayacağız. Ben şimdiden Kilimli hemşerilerinden istirhamım bu çalışmalarda yaş atacağımız rahatsızlıktan dolayı şimdiden anlayışlı olmalarını rica ediyorum. İnşallah çok konforlu bir şekilde artık Kilimli peki yol sorunu kalmayacak ve hemşerilerimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

 

ASBESTLİ SU BORULARINI DEĞİŞTİRİYORUZ

 

Ana su hattındaki asbestli boruların değiştirildiğini ve Kilimli'nin daha sağlıklı bir süre kavuştuğunu ifade eden Belediye Başkanı Kamil Altun;

"Ana su boru hattımızdaki gereken çalışma yaptık geçen hafta da bağlantıyı gerçekleştirdik. Kısmen de olsa bunu ana burumuzda. Zaman zaman mahallelerimizde sokaklarımızda da bu asbestli su borularımızı veya içme suyu hattı mızdaki eskiyen borçlarımızı değiştiriyoruz. Daha sağlıklı bir Kilimli için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor." diye konuştu.

 

CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Kilimli sahil yolun, uzunluğundaki tünel Mithatpaşa tünelleri ve viyadük gibi çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Kamil Altun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğinden dolayı teşekkür ederek şunları ifade etti:

"Kilimli Uzunkum kısmında T-0 tünellerinde çalışma başladı, 15 metre kadar içeri girildi. Aynı anda çok büyük bir çalışma var tren yolunun diğer tarafında, Uzunkum tarafında diğer tünele girmeden önce oradaki viyadük çalışması da hızlı bir şekilde başladı. Fore kazıklar çakılıyor. Diğer tarafta İkinci Makasta yine viyadük çalışması için, yine Mithatpaşa tünelleri içinde aydınlatma ve mekanik çalışmaları yine hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah tahminimizden ve bize verilen taahhütlerden daha erken daha önce tamamlanacağını umuyoruz. Ben gerçekten Cumhurbaşkanımıza bu konuda Zonguldak'a vermiş olduğu destek için çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yol bittiğinde gerçekten çok daha iyi bir Kilimli ile karşılaşacağız"

 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum