Nöbetçi Yönetici Uygulaması Başlıyor

Nöbetçi Yönetici Uygulaması Başlıyor

Nöbetçi Yönetici Uygulaması Başlıyor
01 Aralık 2020 - 12:44
İyi Parti pandemi önlemi İYİ Parti'de, pandemi sebebiyle nöbetçi yönetici uygulamasına geçildi.

 

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen pandemi sebebiyle nöbetçi yönetici uygulamasına geçildiğini açıkladı. alındığını ifade ederek şunları kaydetti: "Son günlerde Pandeminin İl genelinde tırmanışa geçmesi nedeniyle  önce sağlık düşüncesiyle İl Başkanlığımız ve tüm ilçe Başkanlıklarına nöbetçi yönetici uygulamasına geçilmiştir.Acil hallerde işlerin aksamaması için gerekli önlemler alınarak yönetim kurulu gibi toplantılar yapılacak olup bunun dışında   yöneticilerin hepsinin gelmemesi, aynı anda kalabalık oluşturmaması için nöbetçi uygulamasına geçilip nöbetçi  personelin adı ve soyadı ilan edilip telefon numarası da kapıya asılacaktır.

 

Şu anda yine partililerimizin sağlığını düşünüp ziyaret konusu asgariye düşürülecektir. Amaç teması en az noktaya indirip sağlık anlamında bir sıkıntı yaşamamaktır. Bildiğiniz üzere Alaplı İlçe başkanımızın durumu kritik ligini korumaktadır Değişik ilçelerimizde parti üyesi arkadaşlarımız veya aileleri hastalığı geçirmiş veya geçirmektedirler.

 

Hepsine geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyoruz. Amacımız insanımızın sağlığını korumaya yönelik olup tedbirlerimize almaktır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum