MHP KONGRESİNDE KAYBETMEYEN TEK KİŞİ

MHP KONGRESİNDE KAYBETMEYEN TEK KİŞİ

MHP KONGRESİNDE KAYBETMEYEN TEK KİŞİ
20 Ekim 2020 - 16:07
Mhp Zonguldak il kongresi yapıldı ancak kongre günü 2 liste yarışa gireceklerdi ki olmadı ancak her iki listede yarışa girmiş olsaydı bu iki listeden kaybetmeyen tek kişi olacaktı.

 

Olaylı geçen kongre sonrasında yaşananlar ve olaylar gün güzüne çıkmaya başladı bu listede yarışanların en önemli isimlerinden biri de MHP kilimli eski ilçe başkanı Serdar Yaralı oldu.

 

Mhp Kilimli eski ilçe başkanı Serdar Yaralı ilçe başkanlığını bırakırken yaptığı  açıklamada siyasete ara verdiği asla il yönetimine girmek için ilçe başkanlığını bırakmadığını hatta teklif gelirse de girmeyi düşünmediği yönünde olmuştu ancak Yaralı bu sözlerinin arkasında durmadı.

 

KILIFÇI BAŞKAN

MHP il kongresinde kendisine hani il yönetimine girmeyecektin dediğimizde yaptığı açıklama oldu il başkanı Varol Demirköse’nin 9 ekim Cuma günü 18:00 sularında kendisini işyerinde ziyaret ettiği mutlaka kendisinin de yönetiminde olmasını istediğini söyledi.

Ancak hiçbir şartta il yönetimine girmeyeceğini ısrarla dile getiren yaralı sözünü tutmamış gibi görünüyor. Herşeyede bir kılıf bulmayı iyi başarıyor

 

BU SEÇİMDE KAYBETMEYEN TEK KİŞİ

MHP kongresinde iki listenin yarışması halinde bu seçimi kaybetmeyecek tek kişi MHP Kilimli eski ilçe başkanı Serdar Yaralı olacaktı çünkü her iki listede de vardı. Ve kim kazanırsa kazansın o yönetimde hazır olarak yerini kollayacaktı.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum