MHP DUVARA TOSLADI

MHP DUVARA TOSLADI

MHP DUVARA TOSLADI
19 Eylül 2020 - 17:05
Kilimli MHP ilçe kongresi yarın saat 14:00 da paflagon tesislerinde yapılacak. Ancak daha önceki haberlerimizde de yazdığımız gibi mevcut ilçe başkanı Serdar Yarılı aday olmadı ve kendi yerine mevcut başkan yardımcısı Vedat Savaş’ı getirdi.

 

Serdar Yaralı Kilimli ilçe teşkilatı kongresi sonra kendisini il yönetimine yazdırma çabaları içeresinde ancak il başkanı hakkında orda burada söyledikleri de yenilir yutulur cinsten değilmiş.

 

İl başkanı da bu konulara hakkimmiş ancak hala yaralının dediği liste ile kongreye gidiyorlar. Ya Kilimlide ilçe başkanlığı yapacak herkesi kucaklayacak ve gerçekten davasına hizmet edecek adam bulamadılar yada olanlar işlerine gelmedi çünkü kendisine yönetebileceği biri lazımdı .

 

Yarın kongre ile yönetime gelecek olan Vedat Savaş hakkında daha önce yazdığımız köşe yazısındaki idealar daha ilçe başkanı olmadan gerçek oldu buna da il başkanı vesile olduğu idea edildi.

 

Birde yönetime yazacak adam bulamamışlar listeyi doldurmak için önüne gelenleri listeye yazmışlar dokuz doktirini sayamayan hatta ne olduğunu bilmeyenler yönetimde ne ala…..

 

Görülün şu MHP’nin de diğer partilerden bir farkı kalmamış film ve fırıldaklar bitmiyor bitecek gibide durmuyor.

 

Yarın kongreyi gidip yerinde izleyecez ve kongre sonrası izlenimlerimizi sizinle paylaşıyor olacağız

Hadi hayırlısı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum