MHP'den TALİHSİZ AÇIKLAMA

MHP’den TALİHSİZ AÇIKLAMA

MHP'den TALİHSİZ AÇIKLAMA
07 Aralık 2020 - 13:49
MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, partileriyle ilgili çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.



Demirköse, "Bir iki kişinin varsa yanlışları koskoca bir camiaya mal edilmesi kelimenin tam anlamı ile haksızlıktır adaletsizliktir. Eksiği yanlışı hatası olan varsa tespit ettiğimiz anda teşkilat gereğini yapar her daim de yapmıştır, gereğini yaptıktan sonra da ailenin kutsallığını da göz önüne alarak hareket eder" dedi. 

 

Sayın Demirköse bu şekilde bir açılama yaparken hangi akılla yaptığı merak konusu oldu bir il başkanı patisindeki üyelere ve yöneticilere nasıl sahip çıkamaz partililerin yaptıklarından nasıl haberdar olmaz.

 

İl başkanı Demirköse’yi bir partilinin daha önceden uyardığını da haberlerimizde yazmıştık ancak il başkanı bu haberleri ciddiye almadı.

 

Yöneticilere hakim olamayan bir kişi nasıl il başkanlığı yapıyor buda tartışılacak ayrı bir konu haline geldi.

 

Beraberinde Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Demirköse'nin açıklaması şu şekilde:

 

"Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları görevlendirmelerini Genel Merkezimize göre yapılandırır. Şu anda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizde Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü görevi yoktur. Biz de bu sebeple İlçe Teşkilatlarımızdaki Kadın Kolları Koordinatörlüğünü sonlandırdık.

 

Merkez ilçe başkanı Erbay’ın açıklamasında çok havada kaldı peki şimdi soruyoruz merkez ilçe başkanı Süleyman Erbay’a Hareket Partisi Genel Merkezimizde Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü görevi yoktu da neden bu şekilde bir kadrolaşma yapıldı.

 

Bu kadrolaşma yapılırken neye göre görev verildi ve kimler hangi amaçla bu görevleri verdi. Bunun altında yapan neydi yada kimler kendini garanti altına almaya çalıştığı merak ediliyor.

 

Yapılan bu görevlendirme usulsüz bir görevlendirme ve il başkanı ve merkez ilçe başkanı usulsüz bir görevlendirmeyi nasıl yaptılar.

İl başkanı ve merkez ilçe başkanı suç işlemiş sayılıyorlar. Bunu da basın yolu ile legalmiş gibi günlerce lanse ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum