MHP'de SKANDALLAR SANAL ALEMDE

MHP’de SKANDALLAR SANAL ALEMDE

MHP'de SKANDALLAR SANAL ALEMDE
02 Aralık 2020 - 17:59
MHP’de ki skandalların arkası ardı kesilmiyor. Skandalın içinde olanlar hala koltuklarında oturmaya devam ederken yeni skandal bilgilerde gelmeye devam ediyor.

 

Bu tür olayların olmadığı hatta konulardaki en hassas olan partilerin başında gelen MHP şimdilerde bu tür konuların tamda ortasına oturdu. Dillerde MHP de olan bu tür olaylar her köşe başında kişilerin ağızlarında konuşulur olmasıdır.

 

MHP’de aktif görevde bulunan bazı isimlerin sanal alemde karşındaki kişilerle cinsel içerikli sohbet ettiği ortaya çıktı. Adeta ava çıkan bu isimlerin karşısındaki kişilerden sürekli olarak maddi taleplerde bulundukları ve bunun karşılığında görüntü ve resim paylaşımında bulundukları  ortaya çıktı.

 

MHP’deki skandalların biri bitmeden biri başlarken il başkanının ve merkez ilçe başkanının olayları seyretmesi tepki görüyor.

 

Sözde mangalda köz bırakmayan il başını bir çok konuda açıklamalar yaparken bu kadar önemli ve haşhaş konuda sessizliğini koruyor. Hatta bir açıklama yapabilecek bir şeyi olmadığı da gelen idealar arasında yer almaktadır.

 

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz bir partili “Benim bu olaylardan bilgim vardı. Birkaç isim ile ilgili olarak il bakanına gerekli uyarıyı yaptım. Fakat o bunları kulak arkası yaptı.

 

Neden yaptığını bilmiyorum ama bunların bu şekilde ortaya dökülmesi çok kötü. İnşallah büyümeden ve daha fazla ortaya saçılmadan bu olaylar bir şekilde kapatılır. Bunda en çok zararı partimiz görüyor” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum