MHP'de Kılıçlar Çekildi

MHP'de Kılıçlar Çekildi

MHP'de Kılıçlar Çekildi
17 Ekim 2020 - 14:18
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak il kongresi yarın gerçekleştirilecek. Yarın gerçekleştirilecek kongre öncesinde partide adeta kılıçlar çekildi. Kendisini genel merkezin adayı olarak tek aday şeklinde lanse eden Varol Demirköse ile önceki Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy seçimde aday olarak yarışacaklar.

 

İl Başkanlığı döneminde oldukça eleştiriler almasına rağmen yeniden aday olarak delegelerin karşısına çıkacak olan Varol Demirköse için çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz günlerde gazetemizde de yer alan haberde parti muhasibi Ahmet Özkan kendisinden habersiz olarak partinin hesabından 65 bin TL çekildiğini iddia etmiş ve Varol Demirköse’nin kendisinden usulsüz fatura bulmasını istediğini iddia etmişti. 

 

Bu sansasyonel iddialar ışığında yapılacak olan kongrede tabanın rahatsızlığı ön plana çıkınca eski merkez ilçe başkanı Niyazi Kıransoy’da il başkanlığına adaylığını açıkladı.  

 

NİYAZİ KIRANSOY KONGREYE SOKULMAYACAK İDDİALARI VAR 

 

Dün Zonguldak’a gelen MKYK üyesi Murat Kotra gece boyunca Varol Demirköse ve çeşitli gruplarla görüşmeler yaptı. Murat Kotra’nın Niyazi Kıransoy’a yakın isimlerle de temas kurmaya ve Kıransoy’un direncini kırmaya çalıştığı iddia edildi.  

 

Diğer yandan bugün ortaya atılan bir iddia ise Niyazi Kıransoy’un seçime sokulmaması için tüm seçeneklerin kullanacağı oldu. Hatta Niyazi Kıransoy ve ekibinin salona bile sokulmayacağı iddiaları sokakta konuşulmaya başlandı. MHP İl Kongresi yarın gerçekleştirilecek ve kongrenin divan başkanlığını Erkan Haberal yapacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum