MHP'de Deprem Oluyor

MHP'de Deprem Oluyor

MHP'de Deprem Oluyor
16 Ekim 2020 - 14:02
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak’ta ilçe kongrelerinin gerçekleştirilmesinin ardından İl Kongresi öncesi sessizlik eski ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy'un adaylığını açıklamasıyla bozuldu.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal tarafından MHP Genel Merkezinin Zonguldak İl Başkanı Adayı olarak Varol Demirköse ismi açıklanmıştı.



18 Ekim’de gerçekleştirilecek MHP  İl Kongresi öncesinde Ülkücü camia içinde yeniden bir yarışa girildi.

 

Eski Başkan Niyazi Kıransoy’un adaylığını açıklaması ortamın tekrar ısınmasına ve kulislerin hareketlenmesine neden olurken bir çok sorular akıllara gelmeye başladı. 

Özellikle MHP genel merkezinin 2 veya daha fazla listeyle kongreye izin verip vermeyeceği merak edilirken eski il başkanı Hamdi Ayan'ın rolü de merak uyandırıyor. 

 

MHP'DE SULAR DURULMUYOR

MHP Zonguldak İl Başkanlığı Kongresi öncesinde partide sular durulmuyor.  MHP Zonguldak İl Başkanlığı Yöneticisi ve Muhasip Ahmet Özkan, İl Başkanı Varol Demirköse’yi 65 bin TL’nin hesabını verememekle suçladı.



Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak il Başkanı Varol Demirköse’yi hesap verememekle ağır sözlerle suçlayan muhasip Ahmet Özkan, Zonguldak’ta mevcut olan İl Başkanı Varol Demirköse Ankara’dan gelen paraları normalde bankadan muhasiple çekmesi gerekirken bizi bu göreve layık görmediği için o dönemde partinin üyesi dahi olmayan Ertuğrul Atabay  ile bankadan para çekildiğini iddia etti. 



Özkan;

“Kendisine bunu sorduğunda bana hesap veremedi. Gelen paraları nereye harcandığını ve faturaları bana ibraz edemedi. Bana birkaç kez faturaları vereceğini söyledi. Yapılan  masrafları, faturaları Ankara’ya gönderip altını imzalamam gerekiyordu” dedi.

Özkan; 

“Bankadan paralar benimle değil İl sekreteri Ertuğrul Atabay ile çekildi. Yasaya da tüzüğe de aykırıdır” diyerek muhasibe hesap veremeyen İl Başkanı halka hiç hesap veremez ifadesini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum