MHP DE DEPREM ETKİSİ ŞOK AYRILIK

MHP DE DEPREM ETKİSİ ŞOK AYRILIK

MHP DE DEPREM ETKİSİ ŞOK AYRILIK
11 Ağustos 2020 - 13:54
Kilimli MHP ilçe kongresinin yaklaşmasıyla birlikte ilçe başkanlığı için adı geçen 3 isim ön plana çıkmıştı. 3 isimle ilgili yaptığımız araştırmalar ve kamuoyu anketlerinde kilimlinin tanınan ve sevilen isimlerinden gerçek kilimli sevdalısı Mahmut KALDIRIM açık ara önde çıkmıştı. Kongreyle ilgili gazetemizde birkaç haber ve köşe yazılarında yayınladık. MHP’nin diğer partilerden farklı olduğunu gerçek demokrasi ve bayram havasında ki kurultaylarını yapabileceğini söylerken diğer partilerde dönen ali cengiz oyunlarının MHP de olmayacağını ümit ediyorduk.

 

Gördük ki MHP bu süreçte dejenere olmuş diğer partilerle aynı konuma gelmiş ali cengiz oyunlarını çevirmeye başlamışlar.

 

Kamuoyunda ve anketlerde açık ara önde çıkan Mahmut KALDIRIM MHP içerisinde ki dönen dolaplara kurulan oyunlara uymayacağını gerçek ülkücülere yakışır tavır içerisinde olacağını amacının birlik ve beraberlik olduğunu ortaya koyarak arkasından dönen oyunların ve dolapların farkında olduğunu bilerek her şartta ve her koşulda kurultay havasında yapılacak kongrede aday olabileceğini Zonguldak il başkanı ve Kilimli ilçe başkanına söyleyerek bu yarışta kendinden ne kadar emin olduğunu ortaya koymuştur.

 

Mahmut kaldırım MHP içerisinde ki oyunlara alet olmayacağını bu nedenle çıkmış olduğu bu kutlu yoldan dostları ve sevenleriyle birlikte istişare ederek adaylıktan çekildiğini açıklamıştır.

“Yapılacak kurultayın MHP ve ülkücülere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum