KOTRAYI VEKİLLİĞE KİM HAZIRLIYOR

KOTRAYI VEKİLLİĞE KİM HAZIRLIYOR

KOTRAYI VEKİLLİĞE KİM HAZIRLIYOR
02 Kasım 2020 - 12:14
MHP günlerdir gündemden düşmüyor önce ilçe başkanlıklılarıyla ardından olaylı il kongresi ile gündemde yerini aldı.

 

MYK üyesi Murat Kontra Zonguldak’ta perde önünde yaptığı görüşmeler ve perde arkasında yaptığı gizli toplantılarla MHP de kendine yer yapmaya başladı.

 

Yıllardır İstanbul’da yaşayan ve İstanbul’da siyaset yapan ve Zonguldak’la nerdeyse bağlarının tamamı kopmuştu. Ancak ne oldu da Murat Kontrayı Zonguldak’ta yeniden siyaset arenasına sürdüler.

 

Bu alt yapıyı kim yada kimler yapıyor az çok biliniyor birileri Ankara’dan burayı yönetmenin derdine düşmüş ancak bu çok zor görünüyor.

 

Ankara’dan gelerek il kongresini bile yönetemeyen aklınca siyaset yaptığını sanan Ülkücülükle yakından uzaktan alakası olmayan ancak çıkarları ve menfaatleri uğruna MHP de yer almış sözde milletvekili şimdide Zonguldak’ta siyasete  yön vermeye çabalıyor.

 

MHP MYK üyesi Murat Kontra Zonguldak’ta siyasete yeniden sokularak alt yapı yapılıyor bunun nedeni ise çok basit 2023’te yapılacak olan seçimlerde milletvekili adayı olarak Zonguldak siyasetine sürülmeye çalışılacaktır.

 

Karşılık bulur mu bilinmez ancak geçmiş dönemlerde buna yakın manzaralar seyrettik MHP’de ve Zonguldak’ta ancak karşılık bulmadı ve bulmayacaktır.

 

Bakalım süreci seyredelim

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum