KONGRE ÖNCESİ BU SALDIRI NEDEN

KONGRE ÖNCESİ BU SALDIRI NEDEN

KONGRE ÖNCESİ BU SALDIRI NEDEN
09 Ekim 2020 - 21:01
Mhp il başkanı haddini ve boyunu aşan açıklamalarda bulunuyor.  Yaptığı açıklamalar kongre öncesi talihsiz olmuştur.

 

MHP genel başkanı devlet Bahçelinin yaptığı açıklamada il başkanları ve ilçe başkanları  birleştirici olacak kucaklayan bir araya getiren olmalı  olurken Varol Demirköse tek aday onlamasının açıklanmasının ardından meydan okurcasına olmuştur.

 

MHP Demirköse’den öncede vardı hem de yıllarca bu davaya hizmet etmişler ordusu ile dolu sen hangisini  kucakladın partiye davet ettin hangisini ziyaret ettin. Kiminle bir araya geldin kiminle istişare etin.

 

Sen şimdi kalkmış birilerinin ülkücülüğüne laf söyleyeceksin sen daha düne kadar neredeydin diye sorarlar adama ancak hani bir söz var ya “ Lafa Bakarım Laf mı Diye, Söylene Bakarım adam mı Diye”

 

Soracaklarımız o kadar çok ki sayın Demirköseye ancak cevap verebilir mi oda merak konusu şimdi gelelim yaptığı talihsiz açıklamaya

 

MHP İl Başkanı Varol Demirköse MHP hakkında sosyal medyada söylemlerde bulunan eski partililer hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Demirköse yaptığı değerlendirmede, “MHP’ye hiç kimse sosyal medya üzerinden istikamet çizemez. Bunu yapmak isteyenler öncelikle kendilerine istikamet çizsinler.

 

Birileri MHP içinde önceleri eğer görev yaptıysa unutmasınlar ki, onlar MHP’ye borçludurlar. Unutmasınlar ki, onlar MHP’de unvan almış, unvan kazanmışlardır.

 

MHP’den onur ve şeref kazanmışlardır. Öncelikle bu borçlarını ödemeliler.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum