Kilimli Kongresi Stadyumda Olacak

Kilimli Kongresi Stadyumda Olacak

Kilimli Kongresi Stadyumda Olacak
22 Ağustos 2020 - 13:09
AK Parti Zonguldak İl başkanı Zeki Tosun, merkez ilçe kongresinin 29 Ağustos'ta Zonguldak şehir stadyumunda yapılacağını söyledi.

 

 

6 Eylül'de ise Ereğli ilçe kongresini gerçekleştireceklerini belirten İl Başkanı Zeki Tosun, kongre sürecini değerlendirdi. Eylül ayı sonuna kadar tüm ilçe kongrelerini tamamlayacaklarını belirten İl Başkanı Zeki tosun şunları söyledi:

 

"AK Parti 7. Olağan Kongresi sürecimiz devam ediyor. Ancak pandemi den dolayı ara vermiştik. Alaplı ve Kozlu ilçelerini tamam barıştık şimdi tekrar start verdik daha önceki günlerde Ereğli ve Zonguldak temel çalışmaları bitirmiştik ve önümüzdeki hafta sonu 29 Ağustos'ta Zonguldak merkez ilçesinin kongresini yapacağız tabii pandemi sürecinde olduğumuz için bunları uyar Aktan güzel bir kongre yapacağız inşallah Zonguldak şehir stadyumunda Ak parti merkezimizin kongresini yapacağız.29 Ağustos cumartesi günü AK Parti Merkez isimli Kongresi stadyumda gerçekleştirilecek. Kongremiz saat 14'te başlayacak stadyumda. Kongre milletvekillerimiz katılacak özellikle delegelerin katılacak yani pandemi den dolayı çok davetli bir kongre şeklinde yapmayacağız.

 

6 Eylül tarihinde ise Ereğli ilçemizin kongresini gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz hafta da koordinatör vekilimiz Metin Çelik ve teşkilattan Karadeniz bölgesinden sorumlu Yahya Çelik kardeşimiz ile beraber Çaycuma ilçesinde başlamak üzere Çaycuma, Gökçebey ve Devrek olmak üzere üç ilçemizde çalışmamızı yaptık temayül yoklamalarını yaptık.Bunların raporları hazırlanıyor önümüzdeki günlerde kararımızı verip bunlar da kongreyi hazır hale getireceğiz. Yani Eylül ayı sonuna kadar Kilimli ile beraber i 6 ilçemizin Kongresi tamamlamış olacağız. Ve il kongresini hazır hale geleceğiz çalışmalar iyi bir şekilde geçti önümüzdeki hafta da kararımızı verip ona göre hazırlıklarımızı başlayacağız."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum