Kilimli'de Protokol Bayramlaştı

Kilimli'de Protokol Bayramlaştı

Kilimli'de Protokol Bayramlaştı
01 Ağustos 2020 - 12:41
Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde Kurban Bayramı'nın birinci gününde Kaymakamlık tarafından resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Belediye paflagon tesislerinde düzenlenen bayramlaşmada  pandemi riski nedeniyle katılım sınırlı sayıda tutuldu.

 

Bayramlaşma proğramına  Kaymakam Nevzat Taşdan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Ak Parti İlçe Başkanı Sedat demirci, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Üstün ile daire müdürleri siyasi parti temsilcileri ve vatandaş topluluğu katıldı.

 

TAŞDAN: KOVİT 19  TEHLİKESİ DEVAM EDİYO..

 

Kilimli Kaymakamı Nevzat taşdan yaptığı konuşmada tüm vatandaşları pandemi nedeniyle maske sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaya çağırdı. Vatandaşların bayramını kutladığını ifade eden Kaymakamı Nevzat taşdan,"Mübarek kurban Bayramını kutluyoruz, ancak  kovit 19 gittikçe maalesef Türkiye'de olduğu gibi ilimizde ve ilçemizde yayılmaya devam ediyor. Hepimiz mutlaka ama mutlaka dikkat etmeliyiz bu çok önemli. Hep birlikte inşallah beraber kurallara uyacağız. bu vesileyle Ben milletim.izin bayramını kutluyorum vatandaşlarımıza saygılar diliyorum sevgiler gönderiyorum." Dedi

 

ALTUN: ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ

 

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da, bayramını kutladığını belirterek tüm herkesi maske takmaya,  sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet etti.

 

SEZGİN: PANDEMİYLE MÜCADELEMİZ DEVAM  EDİYOR

 

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin'de, "Kurban Bayramının bayram tadında geçmesi isterdik ancak malum pandemi mücadelemiz devam ediyor.İnşallah bu süreci atlatacağız ifadesini kullandı.

 

DEMİRCİ: BURUK BİR BAYRAM GEÇİRİYORUZ..

 

AK Parti Kilimli ilçe başkanı Sedat demirci de yaptığı açıklamada buruk bir bayram geçirdiklerini, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak inşallah Bu süreçten kurtulacaklarını ifade etti.

 

NAS: HALKIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

 

Muhtarlar derneği başkanı Şerafettin nass'da yaptığı konuşmada tüm Kilimli halkının bayramını kutladığını söyledi.

 



 



 



 



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum