Kilimli Belediyespor'dan Transfer Üzerine Transfer

Kilimli Belediyespor’dan Transfer Üzerine Transfer

Kilimli Belediyespor'dan Transfer Üzerine Transfer
02 Eylül 2020 - 16:12
Kilimli Belediyespor’da transfer son sürat devam ediyor. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek sarı-siyahlı takım, bugün 12’nci transferini gerçekleştirdi.

 

Yeni sezona sil baştan kadroyla başlayacak olan Kilimli Belediyespor, Kulüp Başkanı Musa Bahadır ve Genel Menajer Coşkun Akdeniz işbirliğiyle yürüttüğü transfer çalışmalarında epey bir yol kat etti. Transfer perdesini geçen hafta aralayan Kilimli yönetimi, 12’nci transferini İzmit’ten yaptı.

 

Geçen sezon Samsun Havza Belediyespor forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Behlül Civelek’le şartlarda anlaşmaya varan Kilimli Belediyespor, İzmit doğumlu futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

 

Futbola 2010 yılında Belediye Derincespor’da başlayan Behlül, daha sonra Kocaeli 1937 Seka Spor, Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor, Bartınspor, Kocaelispor, Sapanca Gençlikspor, Kocaeli İlimtepe Kullar 1975 Spor, 1877 Alemdağspor, Antalya Kepez Belediyespor ve Samsun Havza Belediyespor formaları giydi.

 

Akademi Ligleri’nde 79 maçı bulunan yeni transferin, Türkiye Kupası’nda 2, Bölgesel Amatör Ligde 11 maçlık deneyimi var.

 

Yeni sezon kadrosunun büyük bir bölümü oluşturuldu

5 GÜNDE 12 FUTBOLCU TRANSFERİ YAPTILAR

Kilimli Belediyespor, aynı ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor’a göre transferde hızlı hareket ediyor. Kadroyu biran evvel şekillendirip hazırlı çalışmalarına yoğunlaşmak isteyen sarı-siyahlılar, geçen hafta Cumartesi gününden bu yana iç transferde Volkan Batman, dış transferde Zonguldak Kömürsporlu eski kaleci Mustafa Söylemez ile stoper Rıdvan Coşkun, Yüksekova Belediyespor’dan Ceyhun Yazar ile Şehmuz Durak, Akçakocaspor’dan Okan Çelik, Orhangazi Gençlerbirliği’nde Mazlum Başaran, Karasamsunspor’dan Rıdvan Dilli, 1461 Trabzon’dan Recep Kara, Beşikdüzüspor’dan Berkay Bektaş ve Samsun Ladik Belediyespor’dan Mehmet Kahyaoğlu’nu renklerine bağladı.

 

 



 



 



 



 



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum