Kaymakam İsyan Etti : Bari Allahtan Korkun

Kaymakam İsyan Etti : Bari Allahtan Korkun

Kaymakam İsyan Etti : Bari Allahtan Korkun
16 Ekim 2020 - 12:59
Son dönemlerde artan pozitif vakalar korku salmaya devam ederken vurdumduymaz insanların yaptıkları duyarsız hareketler artık kaymakamı bile çileden çıkardı.

 

Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan Korona virüs başladığı günden itibaren durmak sızın gecesi gündüzüne katarak mücadelenin her an içinde yer aldı ve Kilimlide tüm tedbirlerin alınması için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı.

 

Halkı uyardılar denetlemeler yaptılar bilgi verdiler ancak bu kadar uyarılara uymayan halen pozitif sonuçları olmasına rağmen halkın ve çevrelerindeki insanların sağlığını hiçe sayanlara Kaymakam Nevzat Taştan sosyal medya hesabından isyan etti.

Taşkan Sosyal medya hesabından şu şekilde seslendi

 

Kaymakam İsyan Etti : Bari Allahtan Korkun.

 

Kadının kızı Almanya’da pozitif. Almanya’da olan annede de belirtiler başlıyor. Karantinada kalması lazımken kalkıp Kilimliye geliyor ve cenazeye katılıyor kimseye söylemiyor.

 

Cok kalabalık aile. Böylece hem akrabalarının hem de kilimli halkının hayatını tehlike atıyor. Sağlık çalışanlarımızın yükünü çok artıracak bu durum.

 

Kilimliye de faturası ağır olacak korkarım. Kilimlinin en işlek işyerlerinden biri olan bir işyerini bu yüzden 14 günlüğüne kapattık. Diger bir işyerinde ise isyeri sahibini karantinaya aldık.

 

Bu ne sorumsuzluk. Yuh diyorum. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez.

 



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum