KIRANSOY ÇOK GÜÇLÜ ŞEKİLDE ADAY

KIRANSOY ÇOK GÜÇLÜ ŞEKİLDE ADAY

KIRANSOY ÇOK GÜÇLÜ ŞEKİLDE ADAY
15 Ekim 2020 - 10:50
MHP pazar günü yapılacak olan kongresi öncesi ortalık toz duman görülmekte mevcut il başkanı Varol Demirköse hakkında çıkan idealar yenilir yutulur cinsten değiller.

 

Hakkında çıkan idealara hiçbir şekilde cevap vermeyen il başkanı bu haberleri yapanlarla mahkemede görüşecem demiş. Ancak önce bu kadar yolsuzluğu kamuoyuna açıklaması gerekmededir.

 

Eski ilçe başkanı Niyazi Kıransoy ile yol ayrımına gelen Demirköse kendi hazırladığı idea edilen bir çok asılsın dosyayı genel merkeze getirerek Kıransoy’u görevden aldıra bilmek için bir ton kumpas kurdu.

 

Zonguldak siyasetinde herkesçe sevilen ve takdir gören yıllarını davasını satmadan bırakmadan gerçek anlamda hizmet etti.  Bazıları gibi çıkar ve menfaat için dava içinde yer almadı her zaman an alanda davasına hizmet aşkı içinde olan gerçek bir ÜLKÜCÜ’dür.

 

Mevcut il başkanı Niyazi Kıransoyu kendisine gülü bir rakip olarak gördüğü için ilçe başkanlığı görevindeyken çevirdiği dolaplar zamanı gelince kendine dönecektir.

 

Niyazi Kıransoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde

 

Başbuğun yolunda

Liderin emrindeyiz

Bizi muhalif göstermeye çalışmak ancak bir gaflet ve hezeyanın tezahürü olsa gerek, çünkü muhalif dediğin Lider e karşı dava bilmez teşkilat tanımaz a denir.

biz; Lider’e teşkilata ve davaya sadık ülkücüler ‘iz Biz muhalif deil teşkilatın ta kendisiyiz eline kalem alıp birileri yazıyor diye muhalefet olmadığımızı bilecek kadar da aklı selim. Bir ekip iz

 

Saygılarimla

Niyazi KIRANSOY

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum