İLESTA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

İLESTA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

İLESTA GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI
24 Ekim 2020 - 15:39
Zonguldak’ta açılan İlesta Güzellik merkezinin açılışına belediye başkanları damga vurdu.

 

Levent Yaman ve İlayda Tüfekçi'nin işletmeciliğini yaptığı İlesta güzellik merkezinin açılışına Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün'ün de katıldı. 



Açılış törenine; 

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Çatalağzı Belediye başkanı Adnan Akgün ve Zonguldak eski Belediye başkanı Muharrem Akdemir, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS)genel teşkilatlanma Sekreteri Tayfun Demir, Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç ile çok sayıda Sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve davetli topluluğu katıldı. Levent Yaman ve İlayda Tüfekçi'ye ait güzellik Merkezi açılış dualarla açıldı.

 

Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yaptığı açıklamada özellikle pandemi döneminde böylesine güzel bir iş yerinin Zonguldak’a kazandırılmasından çok büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyerek işyeri sahiplerini kutladı. Belediye Başkanları hep birlikte açılış kurdelesini keserek güzellik Merkezi hizmete açıldı. 



İş insanı Levent Yaman ve İlayda Tüfekçi konuklara güzellik merkezini gezerek bilgiler verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum