İlçe Başkanından Son Açıklama Geldi

İlçe Başkanından Son Açıklama Geldi

İlçe Başkanından Son Açıklama Geldi
18 Eylül 2020 - 14:16
İlçe başkanı son açıklamasını sosyam medya üzerinden yaptı.

 

Mhp Kilimli ilçe kongresi daha gerçekleşmeden bir çok spekülasyona sebep oldu, İlçe başkan adayının yaptığı ve yapacakları yönetim kuruluna alınan isimler üzerindeki şaibeler bitmek bilmiyor

 

Mhp genel merkezi ve il başkanı bu konuları hiç incelemiyormu

 

İşte Serdar Yaralının yaptığı Açıklama

Değerli Dava Arkadaşlarım ; Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanlığımızın 3.ncü Olağan Kongresi 20 Eylül Pazar günü saat 13.00 Kilimli Paflagon Sosyal tesislerinde gerçekleşecektir.

 

Şahsımın kendi isteğimle yeniden aday olmadığı kongremize ;dünyada ve ülkemizde malum olan Covid 19 pandemisi nedeniyle, bilim kurulunun görüşleri ve Genel Merkezimizin talimatı doğrultusunda SADECE PROTOKOL VE HAZİRUN LİSTEMİZDE OLAN DELEGELERİMİZ davetlidir.

 

Tavsiye edilen Sosyal mesafe ve almamız gereken tedbirlerle , İnşallah insanlık olarak bu zor günleri atlatarak tüm Ülküdaşlarımız ile 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine ulaşıp ve daha nice görkemli toylarımızda bir araya geleceğiz. Bu vesileyle bütün dava arkadaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyor, yeni seçilecek başkan ve yönetim kurulumuza şimdiden başarılar diliyor, Kongremizin Zonguldak,Kilimli ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

Serdar Yaralı

MHP Kilimli İlçe Başkanı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum