Hafta Sonuna Kadar Asfalt Tamamlanacak

Hafta Sonuna Kadar Asfalt Tamamlanacak

Hafta Sonuna Kadar Asfalt Tamamlanacak
18 Kasım 2020 - 12:15
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, hafta sonuna kadar sıcak asfalt çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Kilimli Belediyesi tarafından Zonguldak sınırı olan İnağzı'na kadar  olan yol üzerinde asfalt döküm çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Havaların yağışsız olduğu günlerde ekipler asfalt işini  sürdürüyor.

 

Planlanan sürede işin tamamlanması için de gece geç saatlere kadar ekipler çalışma yapıyor. Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, sıcak asfalt ve akıllı kavşak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

YAĞMUR YAĞMAZSA HAFTA SONUNA KADAR TAMAM

Başkan Kamil Altun, "Hava müsaade ettiği sürece sıcak asfalt çalışmasına devam ediyoruz. Şu anda işimizin %50'sini tamamlamış bulunuyoruz.Havalar böyle devam ettiği sürece hızlı bir şekilde asfalt serme işimizi tamamlayacağız gibi gözüküyor. "Dedi.

 

AKILLI KAVŞAK DENENİYOR VE SÜRÜCÜLER MEMNUN

Akıllı kavşak çalışması hakkında da bilgi veren Başkan Kamil Altun, "Maalesef Uzun yıllardan beri sorun olan, vatandaşlarımızı, şoförleri sürekli tehlikeye sokan bir kavşağımız vardı. Bunu Karayolları bölgemiz ile beraber yürüttüğümüz proje ile beraber yeni modern, Avrupa'da kullanılan bir kavşak modelini çizdirdik.

 

Şu anda dubaları çakarak akıllı kavşak denemesini yapıyoruz ve sürücüler gerçekten çok memnunlar.  Çok yakın zamanda akıllı kavşağı tamamlayacağız ifadesini kullandı.

 



 



 



 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum