GENÇER ŞİDDETLE KINIYORUZ

MEDENİYET KÖKLERİMİZDE YER ALMAYAN BAKIŞI ŞİDDETLE KINIYORUZ

 GENÇER ŞİDDETLE KINIYORUZ
02 Ocak 2021 - 12:09
Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği adına açıklama yapan Tuncay GENÇER sözcü gazetesindeki haber üzerine kınama yayınladı.

 

Başkan Tuncay Gençer'in yaptığı açıklama şu şekilde

 



Sözcü gazetesi tarafından "2020’nin torbasından felaket ve gözyaşı çıktı” manşetiyle yayınlanan haberde, Ayasofya Camii'nin açılması da felaket ve gözyaşları arasında gösterildi.

 

Bilindiği gibi Türk Milletinin yıllardır büyük bir özlemle beklediği Ayasofya Camii’nin yeniden ibadete açıldığı gün, Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği olarak bizler de yine bir ilke imza atmıştık. Bu tarihi karara vesile olan Kurumun yani Danıştay'ın Başkanı Sayın Zeki YİĞİT beyefendiyi ziyaret edip, torunlarımıza bırakacağımız en güzel hediye olacak bu karardan dolayı kendilerini tebrik etmiştik. Medeniyet köklerimize sahip çıktığımızda, Dünyadaki mazlumların tek umudu olan TÜRK adaleti muhakkak suretle yeniden tesis edilecektir.

 

Çankırı, Bolu, Sinop, Bartın, Karabük, Zonguldak ve Kastamonu İl temsili olan STK ları tarafından kurulan Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği olarak medeniyet köklerimizle bağlantısı olmayan, Sözcü gazetesinin manşetinde yer alan bu bakışa şiddetle karşı olduğumuzu kamuoyu ile paylaşma gereği duyulmuştur.

 



Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği adına

Tuncay GENÇER

 

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum