Gaziler Gününü Kutladılar

Gaziler Gününü Kutladılar

Gaziler Gününü Kutladılar
19 Eylül 2020 - 12:56
Kaymakam Nevzat Taşdan, çelengi gazilerle birlikte anıta sundu.

 

Kilimli'de 19 Eylül Gaziler Günü Anma programı kapsamında tören düzenlendi. Kilimli Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene;

Kilimli Kaymakamı Nevzat Taşdan, Kilimli Belediye başkanı Kamil Altun, Garnizon komutanı Mehmet Üstün ile çok sayıda daire müdürü, siyasi parti temsilcileri askeri ve polis personeli katıldı.

 

KAYMAKAM, GAZLİLERLE BŞRLİKTE ANITA ÇELENK SUNDU.

 

Törende Kaymakamlık çelengini Kaymakamı Nevzat Taşdan muharip Gaziler ile birlikte anıta sundu ve  birlikte saygı duruşunda bulundular. Ardından Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da anıta çelenk sundu. Ardından şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunmasına müteakiben İstiklal Marşı'mız okundu.

 

Günün anlam ve önemi ile ilgili olarak askeri personel tarafından yapılan konuşmanın ardından tören sona erdi. Kaymakamı Nevzat Taşdan yaptığı açıklamada;

"Gazi, Vatan Sevgisinin Sembolüdür. Vatan Sevdası İle, Bu Topraklar İçin Göğsünü Siper Eden Kahraman Tüm Gazilerimizin Gaziler Günü Kutlu Olsun. Vatan Size Minnettardır. Gazilerimiz Bizim Gururumuz. Bizlere Haklarınızı Helal Edin"dedi.

 

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI GAZİLERLE  KAHVALTIDA BULUŞTU

 

Anıttaki anma töreninin ardından ise gaziler için kahvaltı programı düzenlendi. Kilimli Belediyesi Paflagon tesislerinde düzenlenen kahvaltı programında Kaymakam Nevzat Taşdan, Belediye Başkanı Kamil Altun ve ilçe protokolü muharip gazilere birlikte Sabah kahvaltısı yaptılar sohbet ettiler.

 



 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum