Erol'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Erol'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Erol'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!
23 Ekim 2020 - 11:22
Zonguldak ve ilçelerinde tek bir belediye başkanlığı bulunmayan, Zonguldak’tan uzun yıllardır tek bir milletvekili çıkaramayan Saadet Parti’nin agresif çıkışları ve hemen hemen her konuda açıklamalarda bulunması ile bilinen Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol partiyi ikiye böldü.

 

Saadet Partisi’nde gelenekçi kesimin Mehmet Yaman’ı aday göstermek üzerine yapılan istişare ve toplantılara Burak Erol katılımda bulunmazken Genel Merkez’den katılımda bulunanlar olmuştu. Gelişmeler üzerine Mehmet Yaman’ın aday olabileceği düşünülürken Genel Merkezden tek adayla kongreye girileceği ve tek adayında Burak Erol olacağı talimatı üzerine Saadet Partisi Zonguldak teşkilatlarında kırılmalar oluştu.

 

Genel Merkezin tavrı karşısında Mehmet Yaman’ı destekleyen Sadık Kar, Musa Yüce, Yusuf Çetin, Mehmet Yaman ve Mustafa Tilki, Samet Tuna Güngör ile beraber 8 il yönetim kurulu üyesi, Alaplı, Ereğli, Kozlu, Kilimli ve Merkez ilçe başkanları ile bu beş ilçenin yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarının büyük çoğunluğu görevlerinden istifa ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum