Erkan Haberal Ve Hamdi Ayan'a Tepki

Erkan Haberal Ve Hamdi Ayan'a Tepki

Erkan Haberal Ve Hamdi Ayan'a Tepki
18 Ekim 2020 - 18:42
MHP Zonguldak İl başkanlığı kongresi sürecinde yaptıklarıyla MHP Milletvekili Erkan Haberal ve MHP eski İl başkanı Hamdi Ayan'a tepkiler giderek artıyor. 

 

MHP Zonguldak İl Başkan adayı Niyazi Kıransoy, eski il başkanı Metin Soydaş ve İmza Gazetesi sitesi ile Karaelmas TV'nin yayınına yorum atan ülkücüler Erkan Haberal'ın elini partinin üzerinden çekmesi gerektiğini ifade ederken Hamdi Ayan'ın da misyonu ve ve vizyonunu bitirdiğini vurguladılar. 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı 13. Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı Niyazi Kıransoy'un tüzük gereği Divan Kurulu listesi kabul edilmeyince, Kıransoy ekibi ile birlikte salonu terketti. 

 

Tepkisini yüksek sesle dile getiren Kıransoy, kongre çıkışında;

"Bugüne kadar oynanan oyunların finalini Erkan Haberal yapmıştır. İşi oldu bittiye getirmiştir. Burada daha kötü olaylar olmaması için arkadaşlarımızı topladık, buradan ayrılıyoruz. Bu kongre geçersizdir. Hukukî değildir. Burada seçilen yönetim Zonguldak'ta MHP'yi yönetemez. Bunun sonrasında bizi ihraç etmeye başvuracaklar. Biz baskıyla, tehditle korkutulacak insanlar değiliz. Ülkümüz göklerde sancak, Allah'ın huzurunda eğiliriz biz ancak" dedi.

 

İmza Gazetesine Sadık isimli kişinin yaptığı yorumda şunlar yazıldı:

"Niyazi kıransoyu harcamaya gücünüz yetmez O dava için ömrünü adamış Menfaat ilişkisini bilmez Gercek ülkücüdür - haberal elini partinin üzerinden çek hamdi ayan seninde misyonun ve vizyonun bitti Dava arkadaşlarınıza kıymayın Bu şekilde ülkücü küstürülmez."

 

Metin Soydaş da Karaelmas TV canlı yayınında yazdığı yorumda Hamdi Ayan'ın konuşmaya yüzü olmadığını ifade etti. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum