Erdoğan Müjdeyi Vermeye Geliyor

Erdoğan Müjdeyi Vermeye Geliyor

Erdoğan Müjdeyi Vermeye Geliyor
17 Ekim 2020 - 10:36
Türkiye’nin merakla beklediği enerji müjdesini ağustos ayında açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün tekrar yeni bir müjde daha verecek.

 

Karadeniz’de Tuna-1 lokasyonundaki çalışmalarını bitiren Fatih sondaj gemisi, yeni doğalgaz rezervi keşfederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 15.00'da helikopterle gemiye çıkarak müjdeyi buradan bizzat kamuoyuna açıklayacak.

 

Dün cuma namazının ardından yakın ekibi ile birlikte İstanbul’a geçen Erdoğan'ı Fatih gemisinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez karşılayacak.

 

Dönmez, Fatih gemisinde incelemelerde bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem Karadeniz hem de Doğu Akdeniz’de süren çalışmalara ilişkin brifing verecek.

 

“ÖNCE SÖKTÜK, SONRA BOĞAZI AŞTIK TEKRAR BİRLEŞTİRDİK, KAZDIK, BULDUK”

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sosyal medya hesabından, Fatih sondaj gemisinin çalışmalarına ilişkin, "Önce söktük, sonra boğazı aştık, tekrar birleştirdik, kazdık, bulduk" açıklamasını yaptı.

 

"MÜJDELER OLSUN"

 

Bakan Dönmez'in, "Müjdeler olsun" etiketi ile paylaştığı görüntüde ise Fatih sondaj gemisinin söküm işlemleri ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karadeniz’e uğurlanması yer aldı.

 

“YENİ REZERV MİKTARINI AÇIKLAYACAĞIZ”

 

Videoda ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çarşamba günkü grup toplantısında;

"Cumartesi günü Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerine görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız" açıklaması da yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum