Reklam
Reklam

Erdoğan; 'AYAĞINIZI DENK ALIN!'' Demek mi İstedi ?

Erdoğan; 'AYAĞINIZI DENK ALIN!'' Demek mi İstedi ?

Erdoğan; 'AYAĞINIZI DENK ALIN!'' Demek mi İstedi ?
18 Kasım 2020 - 18:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında, Milletle arasına duvar ören, insanları küçümseyen yöneticileri işaret ederek ‘fuzuli ve haksız işgalci demektir’ söylemlerinde bulunması Zonguldak’ta gündeme oturdu. Erdoğan’ın sözleri halktan kopuk siyaset izleyen, eleştirilere tahammül edemeyen ve insanları küçümseyici söylemlerde bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’u akıllara getirdi.

 

Erdoğan’ın söylemleri;  halkı küçümseyen,  halkın içinde olamayan, halkı görmezden gelen, hakarete varan söylemlerde bulunan ve şovdan öte gidemeyen hareketlerde bulunan partililere, ‘ayağınızı denk alın’ uyarısında bulunmak üzere söylenmiş sözler olarak algılandı.

 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o sözleri;

Her kesimden insanımızın evine, iş yerine, hayatını geçirdiği yerlere her gün bizzat gitmeliyiz. Buralarda onlarla muhabbet etmeli, dertlerini, sıkıntılarını dinlemeli, mümkünse bunlara çözüm üretmeli, değilse insanımızın gönlünü almalı kendi yaptıklarımızı onlara anlatmalıyız.

 

Telefonumuz 24 saat açık olmalı ve o anda cevap veremediğimiz her çağrıya muhakkak geri dönüş yapmalıyız. Milletle arasına duvar ören, kendini ulaşılamaz bir yere konumlandırmış, hele hele insanları küçümseyen bir AK Parti yöneticisi varsa bulunduğu yerde, özellikle söylüyorum, fuzuli şagil, yani haksız işgalci demektir.

 

AK Parti'nin hiçbir il başkanı, ilçe başkanı, yöneticisi, belediye başkanı, milletvekili velhasıl hiçbir temsilcisi milletten kopuk olamaz, kopuk yaşayamaz."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum