Emniyet Müdürlüğüne Çirkin Saldırı

Emniyet Müdürlüğüne Çirkin Saldırı

Emniyet Müdürlüğüne Çirkin Saldırı
28 Eylül 2020 - 11:50
Ankara’dan Kilimli Emniyet Müdürlüğü atanan Emniyet Müdürü Haydar Bozkurt, Kilimli İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başladı.



İlçe Emniyet Müdürü Haydar Bozkurt, Zonguldak’taki polislerinde kalmak yerinde ilçe emniyet müdürlüğü binasında kalmaya başladı

Bir komiserin odasını boşaltıp yatak odası ve banyo yaptırdığı iddia edilen Haydar Bozkurt’un hizmetini ise müdürlük çalışanları yapmaya başladığı bazı medya organlarına haber olarak servis edildi.

 

Olayla ilgili olarak yapmış olduğumuz görüşmeler ve araştırmalar bu olayın bu şekilde olamadığını haberin doğruları yansıtmadığını gördük.



Kilimli Kaymakamı Nevzat Taştan’ın konunun en başından itibaren haberdar olduğu ve gerekli izinlerin verildi mevzu bahis edilen odada herhangi bir banyo veya herhangi bir değişiklik yapılmadığı aldığımız bilgiler arasındadır.

 

Emniyet güçlerini karalamak veya küçük düşürücü hal hareket içeresinde bulunmak bizce hoş bir davranış olarak görüşmemektedir.

 

İlçe Emniyet Müdürü haydar Bozkurt ilçeye geldiği günden itibaren polis evinde kalmakta idi ancak yapılan bazı görüşmeler ve sohbetlerde Emniyet Müdürlüğü içeresinde  konunaklama işini kısa süreliğine çözüleceği yönünde oldu bunun üzerine İlçe Emniyet müdürlüğü içeresindeki boş bir odaya sadece bir yatak konularak çözüm üretildi.

 

Konunun farklı bir şekilde kamuoyuna yansıması neticesinde İlçe Emniyet müdürü Haydar Bozkurt bahsi geçen odada bulunan eşyaları toparlayarak odayı terk etti.

 

Hizmet aşkı ile görevinin başında olan 7/24 ilçe halkına hizmet etmek için kendini adamış emniyet müdürünü karalamak bu kadar kolay olmamalıdır.  

 

 Kilimli Haber ailesi olarak yapılan bu çirkin karalama ve saldırıyı kınıyoruz

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum