"Durmak Yok Yol Devam"

"Durmak Yok Yol Devam"

"Durmak Yok Yol Devam"
11 Eylül 2020 - 17:54
AK Parti eski Çatalağzı Belde Başkanı Ayhan Alkan;

“Her bir partili 2001 de Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımıza nasıl bir aşkla bu partiye sevdalanmışsa aynı saygı ve sevgiyle durmak yok devam diyerek çalışmalıdır.” dedi.

 

Kuculuğunu yaptığı AK Parti’de Çatalağzı eski Belde Başkanlarından Ayhan Alkan, kongre sürecinde seçilen yeni AK Parti İlçe başkanlarını kutladı. Ayhan Alkan yaptığı açıklamada, partinin kongre sürecini değerlendirerek;

“AK Parti kongre süreci Pandemi dönemlerine gelmesine rağmen çok güzel geçti. Yeniden görevine devam eden başkanlarırmızın yeni yönetimleriyle birlikte çok güzel hizmet edeceklerine inanıyorum. Ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan kongrelerde de yeni göreve gelecek olan ilçe başkanlarını da şimdiden kutluyorum. Aynıca il başkanım yöneticiler ve değerli Milletvekillerime de ayrı ayrı başarılar diliyorum. Her bir partili 2001 de Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhurbaşkanımıza, genel başkanımıza nasıl bir aşkla bu partiye sevdalanmışsa aynı saygı ve sevgiyle durmak yok devam diyerek çalışmalıdır. Belde binalarımız, ilçe binalarımız her daim açık olsun. İnsanlar bu partinin liderine sevgisini buralarda gösterir. Ve bu duygularla AK Parti’de görev verilirse de verilmese de bütün gücümle çalışmalarda yardımcı olacağımın bilinmesini istiyorum.” ifadesini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum