Devrek, Kilimli hazırlıklarını sürdürüyor…

Devrek, Kilimli hazırlıklarını sürdürüyor…

Devrek, Kilimli hazırlıklarını sürdürüyor…
05 Nisan 2021 - 14:05
Devrek Belediyespor, 17 dış transfer 5’de iç transfer olmak üzere toplam 24 oyuncu lige hazırlanıyor.  



 Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 3. Bölgede mücadele edecek olan ve 17-18 Nisan’da ilk karşılaşmasında Kilimli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Devrek Belediyespor, bu önemli maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  



Teknik adam Savaş Demiral nezaretinde günü tek idmanla geçiren Devrek Belediyespor, 17 dış transfer ve 5’de iç transfer olmak üzere toplam 24 oyuncu ile lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor.  

Kırmızı-Beyazlı ekip, ayrıca Kilimli Belediyespor maçı öncesinde hazırlık maçlarına da devam ediyor. Devrek Belediyespor, bugün saat 14.00’da sahasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bartınspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maç sonrasında ise Devrek Belediyespor, Çarşamba günü yine sahasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Amasraspor ile karşılaşacak.

Bu iki hazırlık maçı sonrasında Devrek Belediyespor, hazırlık maçlarını tamamlayarak, Kilimli Belediyespor maçına odaklanmaya başlayacak. 



Öte yandan Devrek Belediyespor’da yeni transferlerden 3 oyuncunun da sakat olduğu öğrenildi.  Bu 3 oyuncunun da Kilimli Belediyespor maçına yetiştirilmesi için büyük çaba sarf edildiği de aldığımız bilgiler arasında.  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum