DEMİRKÖSE ve MHP'nin ÇÖKÜŞÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak’ta transparan mayosu ile pozlar veren il başkanı Varol Demirköse’nin oyuncağı oldu.

DEMİRKÖSE ve MHP'nin ÇÖKÜŞÜ
04 Ağustos 2020 - 13:31
Milliyetçi Hareket Partisi’nde ki Zonguldak’ta yaşanan çöküş devam ediyor. Seçimler öncesinde İ. Varol Demirköse’nin göreve gelmesi ile adeta küçülmeye giden parti, geçen süre içinde Zonguldak’ta Demirköse’nin egolarını tatmin ettiği bir ticari işletme haline geldi.



KONGRELER ÖNCESİ TUTUŞTU

Parti tabanı tarafından çok büyük tepkiler gören başlayacak olan kongre öncesi adeta tutuştu. Kongre sürecinin başlaması ile birlikte kendisini sokaklara atan Demirköse bir yandan da sürekli olarak medyada görünmeye çalışarak kendisini gündemde tutmaya çalışıyor. Aynı konularla ilgili kanal kanal gazete gazete dolaşmaya başlayan Demirköse’nin bu tavrı için “Artık sonun geldiğini anladı. Çırpınıyor” yorumları yapılıdı.



SEÇİMLERDE HÜSRAN YAŞANDI

Seçimlere mutlak kazancağız edaları ile çıkan MHP, Hamdi Ayan’ın üztün gayretlerine rağmen, Demirköse’nin itici ve egou tavırları nedeniyle hüsran yaşadı. Başkanlık yarışına yaklaşamazken, üç olan belediye meclis üyesi sayısı ikiye düştü.

Hamdi Ayan’ın referans olduğu Demirköse tavır ve davranışları ile Ayan’ı bile pişman etti.



PARTİNİN EMEKTARLARINI PARTİDEN UZAKLAŞTIRDI

Partiye hizmetleri ile taktir toplayan Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner’i kendisine rakip gördüğü için ayak oyunları ispiyonlarla görevden aldıran Demirköse partinin de çöküşünü hızlandırdı.



PARTİYİ AİLE ŞİRKETİNE ÇEVİRDİ

Partiyi tamamen küçülten Demirköse partiyi adeta eş dost ve akraba partisine çevirdi. Bir çok ziyarete ve şehir dışı katılımlarına belli kişilerle giden Varol Demirköse, parti toplantılarına aile fertleriyle de katılmayıda ihmal etmiyor. En son Murat Kotra’nın katılımı ile gerçekleştirilen buluşmada ilçe başkanları ve parti yöneticilerinin yanı sıra Demirköse’nin oğlunun da baş köşede oturması dikkatlerden kaçmadı.

Yine genel merkeze sık sık şikayet için giden Demirköse bu ziyaretlerde aile fertlerini de bulundurmayı ihmal etmiyor.



DEMİRKÖSE HARCAMALARI PARTİNİN HESABINDAN MI,CEBİNDEN Mİ YAPIYOR 

Kamuoyunda en çok merak edilen diğer bir konu ise Demirköse’nin sık sık gerçekleştirdiği, Ankara başta olmak üzere diğer il ve ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerin faturalarını partiye kesip kesmediği. 2019 seçimlerinden sonra yapılan harcamaların ve hesap kayıtlarının neler olduğu parti tabanı ve kamuoyu tarafından merak ediliyor.



İLÇE BAŞKANI İLE KADIN KOLLARI BAŞKANI YOK MU ?

MHP’de en çok merak edilen diğer bir konuda Demirköse tarafından koltuğa oturtulan ilçe ve kadın kolları başkanınbir yıldır nerede oldu. yaklaşık bir yıldır Zonguldak’ın hiçbir sorunu ve gündemi ile ilgili bir satır kelam etmeyen bu iki isim Demirköse’nin talimatlarını mı uyguluyor sorusu akıllara geliyor. Kamuoyunda bu iki isim için kukla başkanlar yorumları yapılmaya başlandı.



KADIN KOLLARINDA YÖNETİMDE 

BULUNANLAR PARTİ ÜYESİ Mİ ?


Diğer yandan Mevlüde Yalçıner’in görevden alınmasıyla göreve gelen kadın kolları başkanın oluşturduğu yönetimde bazı isimlerin parti üyesi olmadan yönetime yazıldığı iddia edildi. Parti üyesi olmadan partide görev alınabiliyor mu sorusu kamuoyunun kafasını kurcalarken, Demirköse tarafından tüm yönetim kurulu üyelerinin üye kayıtlarının tarihleri ile birlikte açıklanması isteniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum