CHP Yargı Dağıttı!

CHP Yargı Dağıttı!

CHP Yargı Dağıttı!
05 Ağustos 2020 - 15:51
Muharrem İnce'nin parti kuracak haberleri sonrası panikleyen CHP yöneticileri tabana sık sık birlik beraberlik mesajı vermeye başladı.

 

CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, parti tabanına birlik beraberlik çağrısında bulundu.

 

CHP'yi kimsenin bölmeye gücünün yetmeyeceğini belirten Erol Saral, "Çünkü CHP'ye ruh veren Atatürk'tür." dedi.  Muharrem ince'nin Parti kuracağı haberlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nde meydana gelen panik artık iyice su yüzüne çıkmış durumda. Parti yöneticileri Parti tabanına yönelik olarak sık sık sosyal medya üzerinden  birlik beraberlik çağrısında bulunan açıklamaları da artmış durumda. CHP kilimli ilçe başkanı Erol Sarıal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi'ni tabana seslenerek kimsenin bölmeye gücünü etmeyeceğini belirterek, "Hiç mi, Hiç Kimse.. CHP'yi değiştiremez, dönüştüremez, Yüce Türk Ulusu için üstlendiği ilerici yurtsever görevlerinden alıkoyamaz" dedi.

 

Erol Sarıal'ı yaptığı açıklama şu şekilde

 

CHP'Yİ BÖLMEYE KİM KASTEDER?

 

"Değerli Yol Kardeşlerime, Duyarlı Kamuoyunun Bilgisine; CHP Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın düşmana yalım saçan namlularının ucundan çıkıp geliyor.. CHP, Kurtuluşun liderleri Mustafa Kemal Atatürk ile Mustafa İsmet İnönü'nün kurdukları, el ele vererek büyüttükleri Altı Oklu Anadolu Çiçeğidir.  CHP, Emperyalizme karşı vuruşarak başaranların, Sömürgen düşmanı en uzaklara sürenlerin, şehitlerimizin bize emaneti;

 

Özgür ve Bağımsız yaşamanın, yurt bütünlüğünün, halkın eşitçe birliğinin, geleceğimizin güvencesidir. AKP, üçe bölündü, MHP İkiye bölünmüş durumda.. CHP, tam da hızlı adımlarla iktidara doğru tırmanmaktadır.  CHP'nin hamuru da kalıbı da Atatürkçülüktür.  Bunu değiştirmek olanaksızdır.  Ne CHP'yi hedefine koyarak, ne de içine sızarak veya başına ve Yönetimine geçerek kimse onu olumsuz yönde değiştiremez,, Çünkü CHP'ye ruh veren Atatürk'tür.  Hiç mi, Hiç Kimse.. CHP'yi değiştiremez, dönüştüremez, Yüce Türk Ulusu için üstlendiği ilerici yurtsever görevlerinden alıkoyamaz..  Bu Konuda, Hiç bir CHP üyesi, hiç bir CHP seçmeni ve hiç bir yurttaşımız kaygılanmamalıdır. Böyle bir kaygı oluştuğunda, CHP'yi koruyacak ve kollayacak olanlar yine CHP'liler; yani Atatürkçüler, Cumhuriyetçilerdir;onların birlikte eylem potansiyelleridir. CHP'liler; aklın ve bilimin rehberliğinden ayrılmış; birlikte çalışmak yerine illa da kendisiyle kurtuluş olacağına inanan siyasal Zübüklerin peşine takılarak kurtuluş aramayacaklardır. Demokrasinin ve parti içi demokrasinin gereği olarak, Parti içinde her türlü göreve aday olanları büyük bir saygıyla karşılıyorum.. CHP'yi bölmeye kim kast edebilir.. Sonu görünen AKP iktidarı iş başındayken hiç bir CHP'li böyle bir yola sapmaz.. AKP Hükümeti, içte ekonomide, gıda temininde,  Dışta Suriye, Libya, AB ilişkilerinde sıkışmış durumdadır.. AKP Seçmeni ilk kez oy vermeyeceğini açıktan ilan etmektedir. AKP'nin Genel Başkanlarından birisi ayrı,  Ekonomi Bakanlarından birisi ayrı partiler kurdular.. MHP ikiye bölünmüş durumda..  Ayrılan parçası büyürken, MHP kan kaybediyor..   CHP'yi bölmeye ancak sıkışan Saraylılar ve dışarıdan destekçileri kast edebilirler..  Bu nedenle biz CHP'liler, birbirimize daha sıkı sarılacağız.. Aldatıcı eylem ve söylemlere itibar ederek AKP'nin ekmeğine yağ sürmeyeceğiz.. Tüm Yol Arkadaşlarımın ve duyarlı kamuoyunun dikkatine saygıyla sunulur."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum