"Çatalağzı Beldesini Yok Saymıyoruz"

"Çatalağzı Beldesini Yok Saymıyoruz"

"Çatalağzı Beldesini Yok Saymıyoruz"
30 Eylül 2020 - 14:34
Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar beraberinde Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay'ın katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

 

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmeye gitmesi dolayısıyla toplantıya katılamadı. Pandemi kurallarına uygun yapılan toplantıya ayrıca az sayıda basın mensubu davet edildi.

 

"Yalan,iftira haberlerin karşısındayız"

 

İlk konuşmayı yapan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, milletvekilleri ve belediye başkanlarına yönelik iftira, yalan haberlerin karşısında olacaklarını söyledi. Tosun,

" 2023 hedefimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Eleştiriler olacak.Kişisel hırslar teşkilatımıza kullanılmasın. Bu şehrin daha iyi yerlere gelmesi için herkes taşın altına elini koyacak. Basın bizi yönlendirsin ama kırıcı karalayıcı şeyler yapmasın. Biz bu şehirde yaşıyoruz"dedi.

 

"Kente hizmet için çalışıyoruz" 

 

Zonguldak'a yapılan devlet yatırımları hakkında bilgi veren Tosun;

"Kilimli sahili 31.12.2021 de bitecek.Kilimli-Çatalağzı yolu tamamlanacak. Cami inşaatımızın yüzde 92 tamamlandı.5 bin 500 kişiye hizmet edecek. Nisan 2021'de ibadete açılacak. Zonguldak Havalimanında pist çalışmaları sürüyor. 14 Mayıs'ta yurt dışı uçuşları başlayacak.Haftanın 4 günü olacak bilet satışları başladı. Yurt içi seferleri haftanın 3 günü yapılacak. Devlet hastanemiz devam ediyor.Önümüzdeki sene bu zamanlarda hizmet vereceği söyleniyor. Gökçebey ve Kilimli 5. bölge teşvik bölgesi yatırımlar belirlendi. Gökçebey de yerimiz hazır,kilimli içinde çalışıyoruz. Filyos limanı bitmek üzere bağlantı yolları da yapılıyor.Lavuar alanı ihalesi yakın zamanda ihale edilecek"dedi.

 

Halk Otobüsü ihalesinin ertelendiğini belirten Tosun;

"Belediye başkanımız gerekeni yapıyor. Halkın mağdur olmaması için çalışmalar sürüyor" dedi.

 

"Makzon büyük proje,geç kalınmış proje" 

 

Makzon projesinin önemine değinen Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun;

"En kısa zamanda hayata geçecek. Sanayiye büyük katkı verecek, böyle büyük proje için geç bile kalındı.Milletvekillerimizin de bunda katkıları var. Zonguldak için büyük bir proje, önünde engel kalmadı. Süreç hızlı işleyecek ve büyük bir istihdam yaratılacak." dedi. 

 

"Çatalağzı beldesini yok saymıyoruz" 

 

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da yapılan hizmetleri anlattı. Yol çalışmalarında Çatalağzı beldesini ayırma gibi derdimiz yok diyen Altun;

"Kaymakamlık binamız bitiyor. Yurt çalışmalarımızın temelini atacağız. İlçemizde park çalışmaları ve hibe araçlarımızı yeniledik. Kilimli'mizin eksiği olan Noterin kurulmasını sağlayacağız.Dere ıslah projemizi önümüzdeki sene içerisinde yapacağız.Teşvik ilçemiz için önemli.Kilimli ilçemizde gerekli araziyi oluşturabilirsek küçük sanayi sitesini kuracağız. Radar Tepe'yi belediye bünyemize kattık."dedi.

 

"5 yıldır otelde kalan il başkanı beni eleştiremez" 

 

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ta kendisine eleştiride bulunan İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen'e tepki göstererek;

"5 yıldır bir otelde kalan il başkanının beni eleştirmeye hakkı yok. Komşun var mı,ölsen kimse cenazene gelecek mi bunu düşün."dedi. 

 

"Sosyal medyacılığı bırakın" 

 

Zonguldak medyasından da dert yanan Bektaş;

"Sosyal Medyayı işe katmadan bir medyacılık olsun. Şehrimiz için çalışıyoruz. Benim hakkımda çok şeyler yazılıyor. Özsüt'ün kira indirimini pandemi sürecinde genelge kapsamında yaptık. Buralar kapansın insanlar işsiz mi kalsın istiyorsunuz. Zonguldak’ta az bir şey yapan insanları arkasından çekmeye çalışıyoruz. Zonguldak’ta tarih yazılıyor. Eleştirmeyi bırakın teşkilat şunları söyledi, Başkan Alan bunu söyledi bunları eleştirmeyi bırakın. Bir ceviz kabuğunu bile doldurmayan haberleri yapmayın. 1999 yılından bugüne en uyumlu teşkilatla çalışıyoruz" diyerek yapılan hizmetlerden de bahsetti. 

 

"Kaçak ocakları engelleyemezsiniz"

 

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen'de havalimanı, Çatalağzı yol çalışması,bölge adliye mahkemesi konusunda sorulara yanıt verdi. Zonguldak'ın bütünşehir olması adına çalışmaların sürdüğünü belirten Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen, Kandilli'de özel bir firma tarafından kömür üretimin başladığını, işçi alınacağını söyledi. TTK'ya işçi alınmasını ve mekanize sisteminin ilerlemesinide istediklerini belirten Türkmen,ruhsatsız ocak sorununu ne yaparsanız yapın engelleyemezsiniz" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum