Bütün Öğrencileri Yakından İlgilendiren Açıklama!

Bütün Öğrencileri Yakından İlgilendiren Açıklama!

Bütün Öğrencileri Yakından İlgilendiren Açıklama!
23 Ocak 2021 - 12:22
"15 Şubat sonrası kapsamlı bir telafi programına hazırlanıyoruz"

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarıyıl tatilinin sona ereceği 15 Şubat'tan sonra kapsamlı bir telafi programına hazırlandıklarını duyurdu.

 

Yarıyıl tatili sonrasındaki planlamaları ile tablet bilgisayar dağıtımlarının geldiği noktaya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bakan Selçuk, şunları kaydetti:  

 

"Uzaktan eğitimde bağlı kaldığımız ekranlara yarıyıl tatiliyle ara veriyoruz ancak 15 Şubat'tan sonra kapsamlı bir telafi programına hazırlanıyoruz. Uzaktan eğitime tablet desteğinin 6. fazında 29 ilde 86 bin 330 cihaz daha öğrencilerimize ulaştı. 500 bin hedefimize çok yakınız." 

 

“15 ŞUBAT’TAN İTİBAREN SİZLERİ OKULLARA ÇAĞIRMAK İSTİYORUZ” 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 81 ilden öğrencilerin katılımıyla 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Dönemi kapanışı ve "Birlikte 23 Gün Etkinlikleri" tanıtım programına katıldı. 

 

Yüz yüze eğitimin başlamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, "2'inci dönemde salgının yolumuzdan çekildiği oranda okullarımıza döneceğiz. 15 Şubat'tan itibaren de sizleri okullarımıza çağırmak istiyoruz. Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım niyetindeyiz" dedi. 

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum