Bayan Voleybol Takımı 2. Ligde

Bayan Voleybol Takımı 2. Ligde

Bayan Voleybol Takımı 2. Ligde
04 Eylül 2020 - 12:53
Bu sene 2.Liğ'de mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor Bayan Voleybol takımı için Killimli Belediye Başkanı Kamil Altun tarafından tanışma yemeği düzenlendi.

 

Kilimli Radartepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kilimli Belediyespor Kulübü Salon Sporlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Demir, Antrenörler Yusuf Yavuz Arslan, İbrahim Kayı ile bayan voleybolcular katıldı.

 

Kilimli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 11 Ekim'de başlayacak olan sezon öncesi çalışmalarına bugünden itibaren start vermiş durumda. Emekte Belediye Başkanı Kamil Altun sporcularla tanıştı ve  kendilerinden şampiyonluk beklediklerini ifade etti.

 

KAMİL ALTUN: TAKIMA GÜVENİM TAM

 

Kilimli Belediye Başkam Kamil Altun;

"Bugün Kilimli Belediyespor için Kilimli ilçemiz için gerçekten gurur günlerinden bir tanesi. Geçen sene 3. Liğ'deki başarısından sonra da bu sene ikinci ligde bölgesel ligde mücadele edecek  voleybol takımımız. ilçemizin ve Belediyespor'un ilk bayan voleybol takımı. Bu bizler için gerçekten gurur verici. Takımımızı yavaş yavaş oluşturmuş bulunmaktayız  4 İl dışından transferimiz var, geri kalan 8 sporcumuz ilimizin ilçemizin çok değerli sporcuları. futbolcularımızı güzel bir kaynaştırma ile beraber Kilimli adını hem bölgesel lig'de hem de inşallah ülkemizde gururla başarılar getirecek bir takım oluşturmuş bulunmaktayız. İnşallah alacağımız başarılarla beraber hem genç sporcularımıza hem de ilçemize büyük bir değer katacağına inancımız tam. Ben şimdiden sporcu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kilimli ve Kilimli spor'umuzun bayrağını en güzel şekilde dalgalandırmasını bekliyoruz. Tabii ki bu takımın oluşmasında emekleri bulunan Kilimli Belediyespor başkanımıza ve Yusuf ve Çetin hocamıza çok teşekkürlerimi sunuyorum. İyi bir ekip oluşturdular. Bu anlamda bizim onlara belediye olarak sonsuz desteğimiz bulunmakta  onların da özverisi ile beraber hocalarımızın özverisi ile beraber inşallah çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

 

YUSUF YAVUZARSLAN: SAHADA KONUŞACAĞIZ..

 

Antrenör Yusuf Yavuzarslan'da;

"Ben Yusuf Yavuzarslan. 16 yıldır İstanbul'da beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapıyordum. Aslen zonguldaklıyım, geçtiğimiz sene Kilimli Atatürk Anadolu lisesi'ne beden eğitimi öğretmeni olarak geldim. Yıllarca İstanbul'da voleybol antrenörü olarak görev yaptım geçen sene Çetin Demir hocamla beraber çalışmaya başlayınca bölgesel lig'de belediye başkanımızın desteği ile voleybol takımı oluşturabilirmiyiz diye bir oluşum içerisine girdik.4 tane İl dışından oyuncu getirdik.Bu yörenin çocuklarıyla beraber iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz inşallah. Çok çalışacağız ondan sonra sahada konuşacağız. Biz belediye başkanıma, Çetin hocama, İbrahim hocam da bu sene bizimle beraber çalışacak ben İbrahim Kayı hocama teşekkür ediyorum. İnşallah onları mahcup etmeyecek iyi bir sezonu oyuncularla beraber geçiririz ümidindeyiz."ifadesini kullandı.

 

ÇETİN DEMİR: BELEDİYE BAŞKANIMIZ VE KULÜP BAŞKANI DA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Kilimli Belediyespor kulübü salon sporlarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Çetin Demir'de;

"ilk önce Kilimli adına güzel şeyler yapmanın peşindeyiz. Belediye Başkanımız ve kulüp başkanımız bizlere bu oluşumda her zaman destek verdiler. 4 tane İl dışından ablalık yapacak bir şekilde sporcu getirdik gerisini altyapıdan okul takımımız olarak ve çevre ve ilçelerden sporcular ile beraber takıma takviye de bulunduk. Bunların 8 tanesi Kendi öz çocuklarımız geri kalanı da dışarıdan yaptığımız transferler ama onlar da inşallah bizim yerli çocuklarımız olacak kadar bizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tam. Antrenör Yusuf ve İbrahim hocalarımız inşallah bu sene ikinci lig'de takımımızın başında çalıştıracaklar ben bu konuda çocuklarımıza ve antrenörümüz de fedakarlıklatından dolayı teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi anlamda da kulüp başkanımız Musa bey şu anda rahatsızlığından dolayı yanımızda bulunamıyor gıyabında ona aynı zamanda Belediye başkanımız Kamil altun'a; her zaman destek oldulat, olmaya da devam edeceklerini çok iyi biliyoruz. o yüzden kendileri sağ olsunlar elimizden gelenin en iyisini yapacağız onlar için."şeklinde konuştu.

 

TAKIM KAPTANI: ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ

 

Takım Kaptanı Elçin Çınar'da;

"Öncelikle yeni bir takım yeni bir serüven yeni bir heyecan. o yüzden tabii ki çok heyecanlıyoz ve sabırsızlıkla  sezonun başlamasını bekliyoruz. birkaç gün oldu buraya geleli ve  takım arkadaşlarımızla enerji olarak motivasyon olarak çok eşdeğeriz. heyecanla sezonu bekliyoruz .elimizden gelenin en iyisini yapacağız. şampiyon olacağımıza inanıyoruz ve o yüzden çok emek vereceğiz. destek olan herkese teşekkür ediyoruz."dedi.

 



 



 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum