Başkan İsyan Etti... 'Sizi Allah'a Havale Ediyorum'

Başkan İsyan Etti... 'Sizi Allah'a Havale Ediyorum'

Başkan İsyan Etti... 'Sizi Allah'a Havale Ediyorum'
26 Mart 2021 - 16:17
 



Asfalt durumu hakkında bilgiler veren Başkan Akgün, merkezi hükümet tarafından destek verilmediğini ve bu yüzden devasa projeleri de hayata geçiremediklerini belirterek iktidar milletvekillerine sitem etti.



Muhalefet belediyesi oldukları için asfaltlama çalışmalarının Kilimli'den beldelerine gelmemesini eleştiren Akgün, elektriğin kendi beldelerinde üretilmesine rağmen hizmetin getirilmemesinden dertli.



Yollarının kötü olduğunu ve destek vermeyenleri Allah'a havale ettiğini söyleyen Akgün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Çatalağzı beldesi olarak sanayi bölgesiyiz. Bu beldeye sanayi anlamında bir çok yatırımlar yapılmış. Ama 65 yıllık beldenin alt yapısı üzerinden yapılmış ama halkın burada yaşamasına rağmen bin ihmal edilmişlik var. Benim bunları belediyenin imkanları ile aşmam sıkıntı.

 

Çünkü beldemize devasa yatırımlar gerekiyor. Bu yatırımları merkezi hükümetin destekleri ile yapmam gerekiyor. Devletin karayolu maalesef Zonguldak'tan geliyor Kilimli sınırında kalıyor, aşağıya inmiyor. Derelerimiz taşıyor, ıslah edilmesi lazım. Bu durumdan mağdur olan vatandaşlarımız var. Projesini hazırladık, para yok diye projeye alınmıyor.

 

Yerelde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama merkezi hükümetin devasa projelere destek olması gerekiyor. Çatalağzı her ne kadar bede olarak geçse bile konumlanma ve işlevi açısından belki de bir çok şehirden önde gelebilecek kapasite de bir yer. Türkiye'nin yüzde 10 elektriğini burada üretiyorsak siyasiler, bürokratlar bu yoldan geçip de vicdanları rahatsa, muhalefetiz diye bize ayrımcılık yapıp yatırımları yapmıyorlarsa ben onlara birşey demiyorum.

 

Yukarı da Allah var, onları Allah'a havale ediyorum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum