Aygün, Gebeşi Makamında Ziyaret Etti

Aygün, Gebeşi Makamında Ziyaret Etti

Aygün, Gebeşi Makamında Ziyaret Etti
30 Mart 2021 - 11:47
Kanal 67 ve Kilimli Haber Gazetesinin Ortaklarından Nihat Aygün Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeşi Ziyaret etti.

 

Çaydeğirmeni belediye başkanı Satılmış Gebeşi makamında ziyaret eden Aygün bir süre sohbet ettiler Başkan gebeş yaptığı çalışmalar hakkında Aygün’e bilgi verdi.

 

Aygün ve Gebeş çaydeğirmeni’nde yapılan toplu konut projelerini birlikte incelediler aynı zamanda yapılan camiye milletvekili Polat Türkmen’in adını vermişti. Aygün ve Gebeş bu cami iyide incelediler ve birlikte bir hatıra fotoğrafı’da çektirdiler.

 

Satılmış Gebeş beldedeki tüm çalışmalar hakkında Gazetelerimizin ortağı olan Nihat Aygün’e çalışmaları gezdirdi ve detayları hakkında ilerde yapmaya hazırlandıkları projeler hakkında detayları anlattı.

 

Aygün Yapılan çalışmaların mükemmel olduğunu ve başkanın başarısını takdirle karşıladığını söyledi. Belediye başkanın bu kadar güzel işler imza atmış olmasını ve hala hiç durmadan beldesini büyütmek için elinden gelen gayretin fazlasını göstermeye devam eden belediye başkanı Satılmış Gebeşi kutladı.

 



 



 



 



 



 



 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum