AYGÜN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AYGÜN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AYGÜN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
26 Ekim 2020 - 14:14
Yaklaşan Amale birliği seçimlerinde karadon şubesine adaylığını açıklayan ilk isim Ali  Kemal Aygün oldu.



Aygün sosyal medya hesabından adaylığını açıklarken şunları söyledi



Degerli Arkadaşlarım..

Bildiğiniz gibi 3 yılda bir kurumumuza ve işe giren tüm arkadaşlarımızın işe başladığı gün itibariyle üyesi olduğu Amele Birliği yönetimine Karadon bölgesinden adaylığımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Amele Birliği 1923 yılında kurulmuş olup üye olan bütün işçi arkadaşlarımıza sosyal ve ekonomik anlamda destek olmak amacıyla kurulmuş bir kuruluştur...

Benim bu göreve aday olma sebebim Amele Birliğinin sizlere sağlamış olduğu bütün haklardan eksiksiz bir şekilde yararlanmanızı sağlayarak sizlerin taleplerini hakkaniyetli bir şekilde yerine getirmek istememdir..

İş yerindeki görevim itibari ile çoğunuz beni tanıyorsunuz. İdari işler anlamında yaşamış olduğunuz sorunları çözme mücadelesi vererek sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum. Amele Birliği yönetimine seçildiğimde ihtiyaç duyduğunuzda sonuna kadar sizlerin yanında olmak ve sizleri en iyi hizmeti vermek boynumun borcudur..

Sizlerden tek ricam başka kriterlere bakmadan bu görevi layıkı ile yapabilene yani dinimizin de emrettiği gibi işi yapabilecek olana vermenizdir..

Hepinize şimdiden teşekkür eder diğer aday olan arkadaslarimada başarılar dilerim..

Saygı ve Sevgilerimle...Ali Kemal AYGÜN..

 



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum