Ayçiçek Mazbatasını Aldı

Ayçiçek Mazbatasını Aldı

Ayçiçek Mazbatasını Aldı
03 Eylül 2020 - 11:36
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 6. Olağan genel kurulda göreve seçilen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yeni yönetim kurulu üyeleri mazbatasını aldı.

 

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun,Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan, Kozlu belediye başkanı Ali Bektaş, Kilimli belediye başkanı Kamil Altun ve partililer ve yeni yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Merkez İlçe seçim kurulu'ndan ayçiçek mazbatasını aldı.Adliye önünde birlikte tatiller poz verdiler. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada;

"Bugün burada Zonguldak merkez ilçe kongresi'nden sonra milletvekillerimiz Belediye başkanımıza teşkilatımızla birlikte mazbatayı almaya geldik. Öncelikle ilçe başkanımıza yeni dönemde başarılar diliyoruz. Zonguldak için hep beraber vekillerimiz de belediye başkanlarımıza teşkilatımıza çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Kaldığımız yerden işlerimize devam edeceğiz daha önce görev yapan kardeşime teşekkür ediyorum hayırlı ve uğurlu olsun Allah utandırmasın Allah başarılı eylesin" ifadesini kullandı. Mazbatasını alan AK Parti Merkez ilçe başkanı Mükerrem Ayçiçek'de, "29 Ağustos'ta yaptığımız 6.olağan kongremizin sonucunda resmi olarak belgemizi aldık ve bugün görevimize başlıyoruz .Gördüğünüz gibi tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte milletvekillerimiz kadın kollarımız il başkanımız belediye başkanlarımız hepimiz bir aradayız  AK Parti'nin gerçek kimliği birlik ve beraberlik iliğini görüyoruz. hep birlikte bu sinerjimizi Zonguldak a hizmet yolunda kaldığımız yerden devam edeceğiz,herkesi kucaklayarak Zonguldak için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız" şeklinde konuştu.

 



 



 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum