Antrenörlükten Zabıtalığa

Antrenörlükten Zabıtalığa

Antrenörlükten Zabıtalığa
27 Ekim 2020 - 16:16
Yıllarca Sarı-Siyah Kilimli Belediyespor formasını başarıyla giyen ve futbolu bıraktıktan sonra da camiaya teknik adam (Antrenör) olarak hizmette bulunan Selahattin Bayar bu sene Kilimli Belediyesinde Zabıta memuru olarak görev yapıyor.

 

 

“Her türlü hizmet başımızın tacıdır” prensibiyle ve efendi kişiliği ile de sevilen birisi olan Bayar, Belediyenin her görevinde sahada yer alarak verilen görevi en iyi şekilde yerine getiriyor.

 

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerince muhtelif yerlerde bulunan Ekmek Fırınları işletmelerinde gramaj, hijyen ve Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan kontroller neticesinde esnaflar denetlenerek vatandaşların sağlığı açısından gerekli uyarılar yapıldı Bayar da burada görev aldı. İşin açıkçası her görevde arkadaşlarıyla birlikte ilçesinin hizmetinde…

 

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Selahattin Bayar bir işyerini denetiminden sonra zabıt tutarken görülüyor. Oysa eskiden yeşil sahalarda toplara çok iyi vurur ve savunmanın da belkemiği olarak ün yapmıştı. Sahalardan, Antrenörlüğe ve oradan da Zabıta görevliliğine giden süreçte Bayar bakalım bundan sonra nereye koşacak.? Hedefte emeklilik var sonrası Allah Kerim..Görev adamı Bayar’a hayırlı çalışmalar diliyorum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum