Amatörün Durumu Belli Değil

Amatörün Durumu Belli Değil

Amatörün Durumu Belli Değil
07 Ağustos 2020 - 18:53
Zonguldak’ta 2020-2021 sezonu planlamasının  yapılması için Türkiye Futbol Federasyonunun  amatör  futbol ile ilgili karanını vermesi bekleniyor.  TFF’den çıkacak olan karara göre Zonguldak’ta yeni  sezon hazırlıkları start alacak. 

 

Süper Ligde şampiyon olan Kilimli Belediyespor’un durumunun  belirsizliğini koruduğunu, BAL ve Süper Amatör kümede düşme olup olmayacağı konusunda  açıklama beklediklerini belirten Futbol İl temsilcisi Metin  Malkoç, şunları söyledi”

Amatör liglerin planlaması için TFF’den haber bekliyoruz. Liglerin akıbeti ile ilgili kamuoyunda  çıkan söylentiler dikkate alınmamalı. Biz ASKF Başkanımızı ve yönetimimizle süreci takip ediyoruz. Pandemi bu şekilde  devam ederse bence muhtemelen alt yapı ligleri oynanmayabilir. Bu berim kendi fikrim, Beni bağlar. U19 ve  büyükler kategorisi oynanabilir diye tahmin ediyorum. Bunları benim düşüncem. TFF’nin alacağı kararlara göre bizde  burada  planlama yapacağız. Süper ligde  Kilimli Belediyespor şampiyon oldu.Durumu  konusunda netlik yok. Bu konularda TFF bir karar verdikten sonra bizde  planlamamızı yapacağız. Bir kez daha söylüyoruz. Bu karaları açıklamak için TFF’den haber bekliyoruz. “

 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum