Altun, MHP'yi Zİyaret Etti

Altun, MHP'yi Zİyaret Etti

Altun, MHP'yi Zİyaret Etti
26 Ekim 2020 - 10:51
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilimli ilçe Başkanı Vedat Savaş'a iade-i nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Bilindiği gibi MHP de yapılan kongre sonrası görev başında gelen Vedat Davaş ve yönetimi kısa bir süre önce Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'u makamında ziyaret etmişti.

 

Bu ziyaretin akabinde ise Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun beraberinde meclis üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Vedat Savaş'ı ve yönetimini ziyaret ederek kutladı ve tebrik etti.

 

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun;

"Bugün MHP ilçe teşkilatının yeni başkanı Vedat kardeşimize, Vedat başkanımıza hayırlı olsun geldik. Serdar Yaralı başkanımız uzun yıllardır çok layıkıyla yürütmüş olduğu görevini artık bayrağı Vedat Savaş kardeşimize, Vedat Savaş başkanımıza teslim etti. Vedat başkanımıza Kilimli ilçemizde yapacağı hizmetler için şimdiden başarılar diliyorum. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah ilçemizde beraber Kilimli için, Kilimli'ye neler yapacağımız hakkında istişareler yapacağız. Ben Kilimli Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına Yeni görevinde başarılar ve hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah çok güzel bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini temenni ediyorum" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;,

"Sayın belediye başkanımız ve meclis üyeleri partimizi ziyaret ederek Şeref verdiler. Başkanımıza hizmet anlamında destek vereceğimizi ifade ediyoruz." çektiğinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum