Ak Parti İlçe Kongresi Gerçekleşti

Ak Parti İlçe Kongresi Gerçekleşti

Ak Parti İlçe Kongresi Gerçekleşti
10 Eylül 2020 - 16:05


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilimli İlçe 2. Olağan Genel Kurulu, Kilimli Belediyesi Paflagon Tesisleri’nde gerçekleştirildi. İl Koordinatörü ve Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in Divan Başkanlığı’ndaki kongreye, İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Çatalağzı Belde Başkanı Demirhan Demircioğlu, delegeler ve partililer katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşmaların ardından mevcut Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci ve ekibi tek listeyle gidilen seçimlerde güven tazeledi.

 

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci’nin ekibinde ise, İbrahim Mert, Cevat Yavuzaslan, Mustafa Akyüz, Yasin Aygün, Ali Şahintürk, Fait aşkar, Burak Hamzaçebi, Hasan Bayram, Burhan Karadöngel, İsa Göynük, Muhammet Kaya, Neslihan Kaya, Neslihan Çakır, Hatice Deniz ve Sevgi Albas yer alıyor.

 



 



 



 



 

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum